Reklamáció kezelés információk

Panasza van? Segítünk!

Amennyiben a megvásárolt termékkel problémája adódott, esetleg nem kapta meg a csomagot, vagy sérülten érkezett a küldemény, kérjük, a hatékony és mielőbbi megoldáshoz e-mailben vegye fel felünk a kapcsolatot (e-mail címünk: info@multikisgep.hu). Az e-mailben tüntesse fel rendelési számát, fogalmazza meg röviden panaszát, és az érvényesíteni kívánt igényét. Minden írásos megkeresésre 1-3 munkanapon belül írásosan válaszolunk.

Törekszünk a problémák gyors és hatékony megoldására, minden esetben szem előtt tartva az Ön érdekeit.

Kérjük, hogy panaszát csak egyszer jelentse be! Köszönjük.

Szűrés

Ár
9 990 Ft - 24 990 Ft
Gyártó
Termék státusza

TOP termékek

Kérdésével forduljon bizalommal hozzánk e-mailben: info@multikisgep.hu, vagy az oldal jobb alsó sarkában található buborékra kattintva Chatbot Ügyfélszolgálatunkhoz!

Játék babakocsik, játékbabák

A Toni törődést és odafigyelést igényel, és különféle funkciókon keresztül elősegíti gyermeke kreativitását, és ezáltal felelősségérzetet is fejleszt. Toni szomjas, és néha megnedvesíti a pelenkáját. A mellékelt bilivel Toni játékosan segíthet elbúcsúzni a pelenkától. A rengeteg tartozék szabadjára engedi gyermeke fantáziáját, és szórakoztató szerepjátékra ösztönöz.

Garancia (fogyasztóknak): 6 hónap

Raktáron
9 990 Ft

A játék babakocsi minden kislánynak örömet szerez. Az egyszerű és tetszetős konstrukciót nagyobb kerekek egészítik ki, amelyek megkönnyítik a kocsi tolását. A játék babakocsi könnyen összecsukható. A mély mózeskosarat védőtakaró fedi. Tartozék táskával, a hasznos kiegészítkőhöz

Garancia (fogyasztóknak): 12 hónap

Raktáron
RRP: 29 990 Ft 
22 490 Ft
A játék babakocsi mózeskosárral minden kislánynak örömet szerez. Az egyszerű és tetszetős konstrukciót nagyobb kerekek egészítik ki, amelyek megkönnyítik a kocsi tolását. A játék babakocsi könnyen összecsukható. A mély mózeskosarat védőtakaró fedi. Tartozék táskával és benne játék etető készlettel!

Garancia (fogyasztóknak): 12 hónap
Raktáron
24 990 Ft