Szűrés

Ár
9 990 Ft - 24 990 Ft
Gyártó
Termék státusza

TOP termékek

Kérdésével forduljon bizalommal hozzánk e-mailben: info@multikisgep.hu, vagy az oldal jobb alsó sarkában található buborékra kattintva Chatbot Ügyfélszolgálatunkhoz!

Játék babakocsik, játékbabák

A Toni törődést és odafigyelést igényel, és különféle funkciókon keresztül elősegíti gyermeke kreativitását, és ezáltal felelősségérzetet is fejleszt. Toni szomjas, és néha megnedvesíti a pelenkáját. A mellékelt bilivel Toni játékosan segíthet elbúcsúzni a pelenkától. A rengeteg tartozék szabadjára engedi gyermeke fantáziáját, és szórakoztató szerepjátékra ösztönöz.

Garancia (fogyasztóknak): 6 hónap

Raktáron
9 990 Ft

A játék babakocsi minden kislánynak örömet szerez. Az egyszerű és tetszetős konstrukciót nagyobb kerekek egészítik ki, amelyek megkönnyítik a kocsi tolását. A játék babakocsi könnyen összecsukható. A mély mózeskosarat védőtakaró fedi. Tartozék táskával, a hasznos kiegészítkőhöz

Garancia (fogyasztóknak): 2 év

Raktáron
RRP: 29 990 Ft 
22 490 Ft
A játék babakocsi mózeskosárral minden kislánynak örömet szerez. Az egyszerű és tetszetős konstrukciót nagyobb kerekek egészítik ki, amelyek megkönnyítik a kocsi tolását. A játék babakocsi könnyen összecsukható. A mély mózeskosarat védőtakaró fedi. Tartozék táskával és benne játék etető készlettel!

Garancia (fogyasztóknak): 2 év
Raktáron
24 990 Ft