Szűrés

Ár
4 490 Ft - 119 990 Ft
Gyártó
Termék státusza

TOP termékek

Kérdésével forduljon bizalommal hozzánk e-mailben:    info@multikisgep.hu

Lakás kiegészítők

Soha nincsenek a konnektorok elérhető közelségben? Gyakran le kell hajolni az asztal alá annak érdekében, hogy egy szabad konnektort használni tudjunk? A SilverCrest PowerCube 6 egy speciális rögzítő rendszerrel használható elosztó, amely lehetővé teszi az eszköz elhelyezését bármely lapos felületen, mint például az asztal alsó része, így megkönnyítve a hordozható számítógépek és okos telefonok töltését.

- 1.5 méteres hosszabbító kábel
- 4 db AC 230V földelt csatlakozó aljzat 3680W max. teljesítménnyel
- 2 db 5V DC USB port (2.4A, 12W)
- Kompakt méret: 76 x 76 x 83 mm

Raktáron
6 990 Ft

A BRH W7 típusú kapcsoló üzemű szobatermosztát a hazánkban forgalomban lévő kazánok és klímaberendezések túlnyomó többségének szabályozására alkalmas. Egyszerűen csatlakoztatható bármely, kétvezetékes szobatermosztát csatlakozási ponttal rendelkező gázkazánhoz vagy klímaberendezéshez, függetlenül attól, hogy az 24V-os vagy 230V-os vezérlőáramkörrel rendelkezik.

Garancia (fogyasztóknak): 1 év

Raktáron
7 490 Ft
- Teljesítmény: 300W
- Üzemidő: 10 perc max. szünet nélkül
- Inox habverő és dagasztó villák
- Csöndes, erős motor
- A készülék élelmiszerekkel érintkező részei élelmiszer-biztosak
- Keveréshez, habveréshez, dagasztáshoz
- 6 sebességfokozat
- Turbo gomb
- Praktikus kioldógombbal

Garancia (fogyasztóknak): 1 év
Raktáron
7 490 Ft
Kialakítása teljesen megegyezik egy klasszikus szendvicssütővel, segítségével percek alatt, és rendkívül olcsón készíthetünk házi kutyasüteményt kis kedvencünknek, azokból az egészséges és friss, ízletes összetevőkből, egyénre szabva, amelyet kutyusunk a legjobb imád! :)

Ételérzékeny vagy allergiás kutyáknak kedvező áron, házilag készíthetünk vele olyan személyre szabott édességet, amelyet nyugodtan elfogyaszthat, anélkül, hogy bármely összetevője allergiás reakciót...
Nincs raktáron
7 490 Ft
Nincs raktáron
Ez a Bluetooth® hangszóró (a következőkben: termék) egy szóra-kozástechnikai készülék és audio-jelek visszaadására készült. A termék fröccsenő vízzel szemben védett (IP X6), ezért vizes helyiségekben, mint pl. fürdőszobákban vagy zuhanyzókban is használható. Magánhasználatra készült és nem alkalmas közületi felhasználásra.

Garancia (fogyasztóknak): 1 év
Nincs raktáron
RRP: 9 990 Ft 
7 490 Ft
Nincs raktáron
-25%
Szeretné toalettjét tökéletesen tisztának és baktériumoktól mentesnek tudni? Itt egy remek megoldás! UV alapú, teljesen automatikusan működő, beépített akkumulátoros mini fertőtlenítő, melyet egyszerűen fel kell ragasztani a WC tetőre. Érzékeli a WC tető lecsukását és automatikusan UVC fénnyel árasztja el a wc csészét. A gyártó ígérete szerint 99.99%-os hatékonysággal működik. Beépített, 800 mAh kapacitású akkumulátora 1 feltöltéssel átlagosan 1 hétig használható. Tartója a mellékelt ragasztó...
Raktáron
9 990 Ft 
7 490 Ft
Kezdete: 2023.01.22 A készlet erejéig!