Szűrés

Ár
3 990 Ft - 144 990 Ft
Gyártó
Termék státusza

TOP termékek

Kérdésével forduljon bizalommal hozzánk e-mailben:    info@multikisgep.hu

Autós kiegészítők, tisztítás, autóápolás

Ellenőrizze egyszerűen autója vagy motorkerékpárja akkujának és generátorának állapotát ezzel az akkumulátor és generátor teszterrel. A készülék több üzemmóddal rendelkezik, felmérhető vele az akkumulátor töltöttségi szintje, indítási képessége és a generátor töltése. A készülék pontos értékek kijelzése helyett, könnyen leolvasható és értelmezhető LED-ekkel jelzi az egyes állapotokat.

Garancia (fogyasztóknak): 1 év
Raktáron
3 990 Ft

Otthon, irodában, illetve bármilyen beltéri helységben használható hálózati adapter, amely a 230V-os hálózati feszültséget 12V-os feszültséggé alakítja. A szivargyújtó aljzatról működtethető eszközök többsége használható róla, pl. hűtőláda, fűthető ülésvédő, ventilátor, USB töltő, elektromos hűtőtáska.
Szivargyújtó aljzatban végződik, így konnektorról működtethetők a szivargyújtó csatlakozású eszközök.

Garancia (fogyasztóknak):  év

Raktáron
7 490 Ft
- Univerzális autós könyöklő , kartámasz
- Műanyag doboz, minőségi műbőr könyöklő résszel
- Fekete színű
- Tároló rekesszel

Méretek:

- Könyöktámasz méretei talp nélkül: kb. 320 x 130 x 170 mm (hossz x szélesség x magasság)
- Fém talp magassága: 285- 335 mm között állítható
- Fém talp szélessége: 90 - 130 mm között állítható

Garancia (fogyasztóknak): 6 hónap
Nincs raktáron
7 490 Ft
Nincs raktáron
Univerzális, autós ülésrátét, külön kapcsolható fűtéssel és 1 motoros masszázs funkcióval. Vezetés közben kellemes, pihentető érzést vált ki.
Egy beépített motor segítségével működik, amely ellazító rezgő masszázzsal pihentet. Tápellátás a 12 V-os szivargyújtóból, integrált kábellel, funkcióválasztó vezetékes távirányítóval. Kiváló választás azoknak az autóknak, amelyek nem rendelkeznek ülésfűtéssel.

Garancia (fogyasztóknak): 1 év
Nincs raktáron
9 990 Ft
Nincs raktáron

A Cobalt CR-6400 nem csak rádió, hanem multimédia lejátszó is, amely lehetővé teszi a zenelejátszást pendrive-ról és micro SD kártyáról is, vagy (a CR-6400BT modell esetén) akár Bluetooth kapcsolaton keresztül. CD mechanikát a termék nem tartalmaz. A rádió fel van szerelve digitális tuner-el, mely képes elmenteni 18 kedvenc rádióállomást. A népszerű formátumú MP3, valamint WMA (az ID3 tagokkal együtt) lejátszási lehetőségének köszönhetően a berendezés zenehallgatásra is szolgálhat. A rádió 4 hangszórós rendszerhez csatlakoztatható, 4x50W kimeneti teljesítménnyel. Ezt azok a személyek értékelhetik igazán, akik kedvelik a megfelelő minőségű zenehallgatást gépjárművel történő utazás közben. A jól olvasható és nagy kijelző megkönnyíti a készülék kezelését, a grafikus equalizer pedig lehetővé teszi a hangmagasság saját igényekhez történő hozzáillesztését.

Garancia (fogyasztóknak): 1 év

Raktáron
9 990 Ft
- Autó- és motor, valamint csónak akkumulátor töltő
- Gondozásmentes, savas és munkaakkumulátorokhoz egyaránt
- 6V 0.8A / 12V 5A töltőáram
- LCD kijelző, digitális vezérlés
- Teljesen automata töltési folyamat
- Automata polaritás védelem, és típus felismerés
- Gyorstöltés, normál töltés és fenntartó (csepp-) töltés funkció
- Mikroprocesszor vezérelt töltéssel alkalmas munkaakkumulátorok töltésére is

Garancia (fogyasztóknak): 3 év
Raktáron
RRP: 12 490 Ft 
9 990 Ft
-12%

A készülék motorolaj, gázolaj és fűtőolaj szivattyúzására használható. Csak háztartási célra alkalmas, alkalmankénti, rövid használatr!. A készüléket tilos éghető folyadékok, például benzin, petróleum vagy sebességváltó-olaj, illetve víz szivattyúzására használni . Emellett tilos a vegyi anyagok, lúgok, élelmiszerek, festékek és lakkok szivattyúzása is. A készülék nem alkalmas folyamatos üzemelésre. A folyamatos üzemidő maximum 30 perc.

Raktáron
12 490 Ft 
10 990 Ft
Kezdete: 2023.11.08 A készlet erejéig!
-17%

Univerzális, autós ülésrátét, külön kapcsolható fűtéssel (hátámlán és ülőfeleten is fűt), valamint 3 motoros, 2 intenzitás fokozatú masszázs funkcióval (külön kapcsolható comb- és derék masszázs).
Vezetés közben kellemes, pihentető érzést vált ki. 3 beépített motor segítségével működik, amely ellazító rezgő masszázzsal pihentet. Tápellátás a 12 V-os szivargyújtóból, integrált kábellel, funkcióválasztó vezetékes távirányítóval. Kiváló választás azoknak az autóknak, amelyek nem rendelkeznek ülésfűtéssel.

Garancia (fogyasztóknak): 1 év

Raktáron
14 990 Ft 
12 490 Ft
Kezdete: 2023.11.08 A készlet erejéig!