Szűrés

Ár
3 990 Ft - 139 990 Ft
Gyártó
Termék státusza

TOP termékek

Kérdésével forduljon bizalommal hozzánk e-mailben: info@multikisgep.hu, vagy az oldal jobb alsó sarkában található buborékra kattintva Chatbot Ügyfélszolgálatunkhoz!

Autós kiegészítők, tisztítás, autóápolás

Ellenőrizze egyszerűen autója vagy motorkerékpárja akkujának és generátorának állapotát ezzel az akkumulátor és generátor teszterrel. A készülék több üzemmóddal rendelkezik, felmérhető vele az akkumulátor töltöttségi szintje, indítási képessége és a generátor töltése. A készülék pontos értékek kijelzése helyett, könnyen leolvasható és értelmezhető LED-ekkel jelzi az egyes állapotokat.

Garancia (fogyasztóknak): 2 év
Raktáron
3 990 Ft
-20%

Univerzális, autós ülésrátét DC 12V 29W fűtéssel (háttámlán és ülőfeleten is fűt). Vezetés közben kellemes, pihentető érzést vált ki, és gyors felemelegéssel teszi komfrotossá a vezetés hideg téli napokon, reggeleken is. Tápellátás a 12 V-os szivargyújtóból, integrált kábellel, vezetékes távirányítóval. Kiváló választás azoknak az autóknak, amelyek nem rendelkeznek ülésfűtéssel. Légzsákkal szerelet autókkal is kompatibilis.

Garancia (fogyasztóknak): 2 év

Raktáron
7 490 Ft 
5 990 Ft
Kezdete: 2024.05.08 A készlet erejéig!

Otthon, irodában, illetve bármilyen beltéri helységben használható hálózati adapter, amely a 230V-os hálózati feszültséget 12V-os feszültséggé alakítja. A szivargyújtó aljzatról működtethető eszközök többsége használható róla, pl. hűtőláda, fűthető ülésvédő, ventilátor, USB töltő, elektromos hűtőtáska.
Szivargyújtó aljzatban végződik, így konnektorról működtethetők a szivargyújtó csatlakozású eszközök.

Garancia (fogyasztóknak):  6 hónap

Raktáron
7 490 Ft

A Cobalt CR-6400 nem csak rádió, hanem multimédia lejátszó is, amely lehetővé teszi a zenelejátszást pendrive-ról és micro SD kártyáról is, vagy (a CR-6400BT modell esetén) akár Bluetooth kapcsolaton keresztül. CD mechanikát a termék nem tartalmaz. A rádió fel van szerelve digitális tuner-el, mely képes elmenteni 18 kedvenc rádióállomást. A népszerű formátumú MP3, valamint WMA (az ID3 tagokkal együtt) lejátszási lehetőségének köszönhetően a berendezés zenehallgatásra is szolgálhat. A rádió 4 hangszórós rendszerhez csatlakoztatható, 4x50W kimeneti teljesítménnyel. Ezt azok a személyek értékelhetik igazán, akik kedvelik a megfelelő minőségű zenehallgatást gépjárművel történő utazás közben. A jól olvasható és nagy kijelző megkönnyíti a készülék kezelését, a grafikus equalizer pedig lehetővé teszi a hangmagasság saját igényekhez történő hozzáillesztését.

Garancia (fogyasztóknak): 2 év

Raktáron
9 990 Ft
- Autó- és motor, valamint csónak akkumulátor töltő
- Gondozásmentes, savas és munkaakkumulátorokhoz egyaránt
- 6V 0.8A / 12V 5A töltőáram
- LCD kijelző, digitális vezérlés
- Teljesen automata töltési folyamat
- Automata polaritás védelem, és típus felismerés
- Gyorstöltés, normál töltés és fenntartó (csepp-) töltés funkció
- Mikroprocesszor vezérelt töltéssel alkalmas munkaakkumulátorok töltésére is

Garancia (fogyasztóknak): 3 év
Raktáron
RRP: 12 490 Ft 
9 990 Ft
-12%

A készülék motorolaj, gázolaj és fűtőolaj szivattyúzására használható. Csak háztartási célra alkalmas, alkalmankénti, rövid használatr!. A készüléket tilos éghető folyadékok, például benzin, petróleum vagy sebességváltó-olaj, illetve víz szivattyúzására használni . Emellett tilos a vegyi anyagok, lúgok, élelmiszerek, festékek és lakkok szivattyúzása is. A készülék nem alkalmas folyamatos üzemelésre. A folyamatos üzemidő maximum 30 perc.

Raktáron
12 490 Ft 
10 990 Ft
Kezdete: 2024.05.08 A készlet erejéig!