Értesítés átmeneti FOXPOST szállítási fennakadásról

Tisztelt Ügyfelünk!

2024.04.23-án délután értesültünk hivatalosan a FOXPOST hálózatát érintő szállítási fennakadásokról, mely az egyik e-kereskedelmi platform 1 hetes ingyenes szállítási akciójának eredménye. Az akcióhoz kapcsolódóan előre nem látható óriási csomagmennyiség érkezett a FOXPOST rendszerébe, mely jelenleg a csomagok késedelmes érkezését eredményezi, az országos szinten teljesen megtelt csomagterminálokban bekövetkezett kapacitáshiány miatt.

A kellemetlenségért ezúton is elnézését kérünk, a csomagok feladása részünkről zökkenőmentes és folyamatos a debreceni FOXPOST depóban, ugyanakkor az országosan tapasztalható telítettség enyhülése csak a hét második felében, teljes normalizálódás csak április utolsó hetében, május elején várható. A FOXPOST mindent megtesz azért, hogy minden csomagot a lehető leghamarabb kiszállítson a választott vagy alternatívaként felajánlott terminálba.

Türelmét köszönjük; kérdés esetén igyekszünk pontosabb információt adni csomagja státuszáról, ehhez kérjük, az info@multikisgep.hu e-mail címre küldje el kérdését, rendelési számával.

Köszönettel:
MultiKisGép Webáruház

Szűrés

Ár
3 490 Ft - 24 990 Ft
Gyártó
Termék státusza

TOP termékek

Kérdésével forduljon bizalommal hozzánk e-mailben: info@multikisgep.hu, vagy az oldal jobb alsó sarkában található buborékra kattintva Chatbot Ügyfélszolgálatunkhoz!

Egészségügyi termékek

- A fogak és az íny hatékony tisztításához
- Kiváló minőségű, lekerekített Dupont Tynex nylon sörték*
- Színkódolás: 3 x 2 színű gyűrűvel
- Kompatibilis a LIDL Nevadent NSZB 3.7 C4 (IAN 343930) szónikus fogkeféjével
- Alkalmas továbbá a következő Philips Sonicare™ akkus fogkefékhez: Diamond Clean®, FlexCare Series, HealthyWhite, EasyClean, 5 Series, 3 Series, 2 Series, CleanCare+
- 6 db normál méretű pótfej 1 csomagban
Raktáron
3 490 Ft
-25%
Szeretné toalettjét tökéletesen tisztának és baktériumoktól mentesnek tudni? Itt egy remek megoldás! UV alapú, teljesen automatikusan működő, beépített akkumulátoros mini fertőtlenítő, melyet egyszerűen fel kell ragasztani a WC tetőre. Érzékeli a WC tető lecsukását és automatikusan UVC fénnyel árasztja el a wc csészét. A gyártó ígérete szerint 99.99%-os hatékonysággal működik. Beépített, 800 mAh kapacitású akkumulátora 1 feltöltéssel átlagosan 1 hétig használható. Tartója a mellékelt ragasztó...
Raktáron
9 990 Ft 
7 490 Ft
Kezdete: 2023.11.08 A készlet erejéig!
-15%
- A CRANE Fitness akupresszúrás matrac és párna stimulálva a test akupresszúrás pontjait javítja a test szerveinek működését és serkenti a természetes, fájdalomcsillapító hatású endorfin termelését.
- Kellemes hatású lazítás vagy masszázs a bőrnek
- Növeli a jó közérzetet
- Segít megbirkózni a stresszel egy fárasztó nap után
- Matrac mérete: 74 x 42 cm | Párna mérete: 37 x 15 cm
- A készlet erejéig többféle színben

Garancia (fogyasztóknak): 12 hónap
Raktáron
9 990 Ft 
8 490 Ft
Kezdete: 2024.01.04 A készlet erejéig!
-28%
- Folyékony szappannal vagy kézfertőtlenítővel is használható
- 100%-ban érintés nélküli működés
- Teljesen higiénikus és kényelmes használat
- Fala szerelhető (szerelési anyagok mellékelve)
- Automatikus adagolás
- Meggátolja a baktériumok, vírusok elszaporodását
- Extra nagy űrtartalom: 1000 ml
- Mérete: 120 x 125 x 280 mm
- Tápellátás: 4 db 1.5V C (Baby) elemről (nem tartozék)

Garancia (fogyasztóknak): 1 év
Raktáron
12 490 Ft 
8 990 Ft
Kezdete: 2023.12.24 A készlet erejéig!
-61%

- Az ultraibolya fény és az ózon kombinációjának köszönhetően akár 360°-os szobai sterilizálás is elérhető
- Az UVC lámpa megöli a baktériumokat, atkákat és vírusokat
- Ózonmentes a csövek speciális felületi rétegének köszönhetően
- A lámpa akár 30 m2 - es szobákat is fertőtlenít
- Időzítő 30 perc / 60 perc
- 27 másodperces késleltetett indítás
- Használat: otthon, szállodákban, egészségügyi ellátásban, iskolákban, éttermekben, stb.
- Jelenlét szenzoros: ha a fertőtlenítési folyamat közben egy ember vagy egy háziállat véletlenül belép a helyiségbe, a készülék azonnal leáll.


Garancia (fogyasztóknak): 1 év

Raktáron
34 990 Ft 
13 490 Ft
Kezdete: 2024.04.12 A készlet erejéig!
- Szisztolés és diasztolés vérnyomás, pulzus, dátum, idő kijelzés
- Szabálytalan szívritmus kijelzés
- A mért adatok a WHO besorolás alapján osztályozva színskála szerint
- 2 x 90 memória tárhely, két felhasználó
- Az összes mért adat átlagolása
- Nagy méretű mandzsetta, 22-36cm
- Nagy méretű, könnyen olvasható számjegyek
- Tároló táska

Garancia (fogyasztóknak): 1 év
Raktáron
RRP: 19 990 Ft 
13 990 Ft
-13%
A Medisana IN A80 / ActiveMed IHT 665 inhalátor folyékony gyógyszerek porlasztására szolgál. Az eljárással a gyógyszereket a szervezet aeroszol formában a légutakon keresztül veszi fel. Kizárólag háztartási használatra szolgál. Erőteljes, megbízható, kitűnő minőségű készülék, német gyártótól, mely a felső és az alsó légutak, légúti megbetegedések kezelésére szolgáló gyógyászati segédeszköz. Segítségégével hatékonyan kezelheti a felső és alsó légúti megbetegedéseket. A sűrített levegős eljárás...
Raktáron
19 990 Ft 
17 490 Ft
Kezdete: 2024.04.12 A készlet erejéig!

A Medisana IN 500 inhalátor folyékony gyógyszerek porlasztására szolgál. Az eljárással a gyógyszereket a szervezet aeroszol formában a légutakon keresztül veszi fel. Kizárólag háztartási használatra szolgál. Erőteljes, megbízható, kitűnő minőségű készülék, német gyártótól, mely a felső és az alsó légutak, légúti megbetegedések kezelésére szolgáló gyógyászati segédeszköz. Segítségégével hatékonyan kezelheti a felső és alsó légúti megbetegedéseket. A sűrített levegős eljárásnak köszönhetően a panaszok forrásánál közvetlenül enyhíthetjük a tüneteket.

Garancia (fogyasztóknak): 3 év

Raktáron
RRP: 24 990 Ft 
19 990 Ft

A Crivit MiniBike egy ergonomikus szobakerékpár, ami rendkívül kis helyen is elfér, így akár az ágya alatt is tárolhatja! Használható trápiás (pl. műtét utáni rehabilitáció) és fitness célokra egyaránt. Javasolt ülőmunkát végzőknek és idős embereknek is a keringés elősegítésére. Kisméretű fitneszgép, karok és lábak erősítésére. A berendezés javítja a szív-és érrendszeri keringést, tónusnövelő. A beépített computer lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse a fejlődést, amely elősegíti, hogy koncentrált és motivált maradjon.

Garancia (fogyasztóknak): 1 év

Raktáron
24 990 Ft