TOP termékek

Kérdésével forduljon bizalommal hozzánk e-mailben:    info@multikisgep.hu

Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
MultiKisGép - Kalapos Balázs egyéni vállalkozó
Cím:
4063 Debrecen, Mátai utca 17.
Telefon:
Áruház neve:
MultiKisGép Webáruház
Adószám:
69238466-2-29
EU adószám:
HU69238466
Nyilvántartási szám:
52896004
Bankszámlaszám:
10300002 - 13485520 - 00014904
IBAN:
HU36 1030 0002 1348 5520 0001 4904
Kapcsolattartó neve:
Kalapos Balázs
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36304924480
Kapcsolattartó e-mail címe:
Szállítás

Házhoz szállítás MPL futárszolgálattal

mpl
Raktáron lévő termék esetén: 1-2 munkanapos átfutással

Az MPL a Magyar Posta csomagszállítási szolgáltatása. A világ bármely szegletébe, gyorsan, kényelmesen, megfelelő áron, az egyedi igényeknek is megfelelve kínál futárszolgáltatást. Raktáron lévő termékeinket 1-2 munkanapos átfutással szállítjuk; a raktáron nem lévő termékek esetén a várható szállítási időről tájékoztatást adunk.
Szállítási költség: 2 000 Ft

Személyes átvétel MPL / MOL / COOP PostaPonton

postapont
Raktáron lévő termék esetén: 1-2 munkanapos átfutással

Ezzel szállítási móddal a Magyar Posta MPL postafiókjaiba vagy COOP üzletekbe / MOL töltőállomásokra kérheti a csomag kiszállítását. Raktáron lévő termékeinket 1-2 munkanapos átfutással szállítjuk; a raktáron nem lévő termékek esetén a várható szállítási időről tájékoztatást adunk.
Szállítási költség: 1 000 Ft

FOXPOST csomagautomatából történő átvétel

foxpost_hu_xlsx_automata
Raktáron lévő termék esetén: 2 - 3 munkanapos átfutással

A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. Az országos, folyamatosan bővülő csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, hol beltérben, hol kültéren, és reggeltől estig elérhetőek. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, 2 - 3 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben (vagy Viber applikáció használata esetén Viber üzenetben) küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni.

Az automaták listáját és további információt itt találsz.

Raktáron lévő termékeinket 2 - 3 munkanapos átfutással veheti át FOXPOST terminálból; a raktáron nem lévő termékek esetén a várható szállítási időről tájékoztatást adunk.
Szállítási költség: 1 000 Ft

MPL csomagautomatából történő átvétel

postapont
Raktáron lévő termék esetén: 1-2 munkanapos átfutással

Ezzel szállítási móddal a Magyar Posta csomagautomatáiba kérheti a csomag kiszállítását. A kifizetés történhet előzetesen a weboldalon keresztül, vagy átutalással, illetve az automatánál is, kizárólag bankkártyás fizetéssel (készpénzt a csomagautomaták nem kezelnek).
Szállítási költség: 1 000 Ft
Fizetés

Utánvét (átvételkor készpénzzel vagy bankkártyával)

A csomagot átvételkor fogja kifizetni. MPL futárnál / MPL postaponton készpénzzel vagy bankkártyával is fizethet, MPL vagy FOXPOST csomagautomatánál csak bankkártyás fizetésre van lehetőség.

Az utánvétes szállítás kezelési költsége egységesen 500 Ft, mely a szállítási alapdíjon felül kerül felszámításra.

Előutalás (banki átutalás)

A rendelést követően annak végösszegét banki átutalással fogja kifizeti. A csomagot az utalás beérkezését követően küldjük; kiszállításkor így már teendője nem lesz, csupán át kell vennie azt.

Előutalás esetén nem számolunk fel egyéb kezelési költséget.

Jogi személy megrendelő esetén minden esetben hivatalos díjbekérőt küldünk a rendelés feldolgozását követően, mely a visszaigazoló e-mailben szereplő linkről tölthető le, annak sorszámára kattintva.

PayPal - biztonságos előre fizetés

A rendelés leadásakor a PayPal biztonságos rendszerében tudja azonnal kifizetni a végösszeget, előutalással.
Használhatja bankkártyáját vagy már meglévő PayPal számláját a kifizetéshez. Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), EC/MC dombornyomott kártyák. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

Figyelem! A PayPal fizetés nem keverendő össze a PayPass (bankkártyás érintéses) fizetéssel; PayPal-al a rendelés leadáskor, online tudja kifizetni a végösszeget.

A PayPal előutalásos fizetés egységes kezelési költsége 500 Ft, mely a szállítási alapdíjon felül kerül felszámításra.

Visszatérítés esetén a PayPal rendszerből visszafordított összeg banktól függően , általában 1-3 munkanapon belül érkezik vissza a vásárló bankszámlájára.

Bankkártyás online fizetés BARION rendszerben

A rendelés végösszegét most, a rendelés leadásakor, weboldalon keresztül fizeti ki, bankkártya adatait megadva, a Barion biztonságos online rendszerében. A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

Amennyiben átvételkor szeretné a csomagot bankkártyával fizetni, kérjük, az utánvétes fizetést válassza; Barion kártyás fizetést csak a rendelés leadásakor, online tud intézni.

A Barion online bankkártyás fizetés esetén nem számolunk fel egyéb kezelési költséget.

Visszatérítés esetén a Barion rendszerből visszafordított összeg banktól függően 1 - 30 munkanapos átfutással (általában 1-3 munkanapon belül) érkezik vissza a vásárló bankszámlájára.
Kapcsolatfelvétel
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!