TOP termékek

Kérdésével forduljon bizalommal hozzánk e-mailben: info@multikisgep.hu, vagy az oldal jobb alsó sarkában található buborékra kattintva Chatbot Ügyfélszolgálatunkhoz!

Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
MultiKisGép - Kalapos Balázs egyéni vállalkozó
Cím:
4063 Debrecen, Mátai utca 17.
Telefon:
Áruház neve:
MultiKisGép Webáruház
Adószám:
69238466-2-29
EU adószám:
HU69238466
Nyilvántartási szám:
52896004
Bankszámlaszám:
10300002 - 13485520 - 00014904
IBAN:
HU36 1030 0002 1348 5520 0001 4904
Kapcsolattartó neve:
Kalapos Balázs
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36304924480
Kapcsolattartó e-mail címe:
Szállítás

FOXPOST csomagautomatából történő átvétel

foxpost_hu_xlsx_automata
Raktáron lévő termék esetén: 1 - 3 munkanapos átfutással

A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. Az országos, folyamatosan bővülő csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, hol beltérben, hol kültéren, és reggeltől estig elérhetőek. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, 1 - 3 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben (vagy Viber applikáció használata esetén Viber üzenetben) küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni.

Az automaták listáját és további információt itt találsz.

Raktáron lévő termékeinket 1 - 3 munkanapos átfutással veheti át FOXPOST terminálból; a raktáron nem lévő termékek esetén a várható szállítási időről tájékoztatást adunk. A nyitókódról e-mail és SMS vagy Viber értesítőt kap. Kérjük, a nyitókódot őrizze meg, visszaküldés esetén szüksége lehet rá!
Szállítási költség: 890 Ft

Házhoz szállítás MPL futárszolgálattal

mpl
Raktáron lévő termék esetén: 1-2 munkanapos átfutással

Az MPL a Magyar Posta csomagszállítási szolgáltatása. A világ bármely szegletébe, gyorsan, kényelmesen, megfelelő áron, az egyedi igényeknek is megfelelve kínál futárszolgáltatást. Raktáron lévő termékeinket 1-2 munkanapos átfutással szállítjuk; a raktáron nem lévő termékek esetén a várható szállítási időről tájékoztatást adunk.
Szállítási költség: 2 000 Ft

Személyes átvétel MPL / MOL / COOP PostaPonton

postapont
Raktáron lévő termék esetén: 1-2 munkanapos átfutással

Ezzel szállítási móddal a Magyar Posta MPL postafiókjaiba vagy COOP üzletekbe / MOL töltőállomásokra kérheti a csomag kiszállítását. Raktáron lévő termékeinket 1-2 munkanapos átfutással szállítjuk; a raktáron nem lévő termékek esetén a várható szállítási időről tájékoztatást adunk.
Szállítási költség: 1 500 Ft

MPL csomagautomatából történő átvétel

postapont
Raktáron lévő termék esetén: 1-2 munkanapos átfutással

Ezzel szállítási móddal a Magyar Posta csomagautomatáiba kérheti a csomag kiszállítását. A kifizetés történhet előzetesen a weboldalon keresztül, vagy átutalással, illetve az automatánál is, kizárólag bankkártyás fizetéssel (készpénzt a csomagautomaták nem kezelnek). Az MPL automatáinak zöme kültéri, így 0-24 órában bármikor átvehető a küldemény.
Szállítási költség: 1 000 Ft
Fizetés

Utánvét (átvételkor készpénzzel vagy bankkártyával)

A csomagot átvételkor fogja kifizetni. MPL futárnál / MPL postaponton készpénzzel vagy bankkártyával is fizethet, MPL vagy FOXPOST csomagautomatánál csak bankkártyás fizetésre van lehetőség.

Az utánvétes szállítás kezelési költsége egységesen 500 Ft, mely a szállítási alapdíjon felül kerül felszámításra.

Előutalás (banki átutalás)

A rendelést követően annak végösszegét banki átutalással fogja kifizeti. A csomagot az utalás beérkezését követően küldjük; kiszállításkor így már teendője nem lesz, csupán át kell vennie azt. Kérjük, várja meg visszaigazolásunkat az utalás indítása előtt.

Előutalás esetén nem számolunk fel egyéb kezelési költséget.

Jogi személy megrendelő esetén minden esetben hivatalos díjbekérőt küldünk a rendelés feldolgozását követően, mely a visszaigazoló e-mailben szereplő linkről tölthető le, annak sorszámára kattintva.

PayPal - biztonságos előre fizetés

A rendelés leadásakor a PayPal biztonságos rendszerében tudja azonnal kifizetni a végösszeget, előutalással.
Használhatja bankkártyáját vagy már meglévő PayPal számláját a kifizetéshez. Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), EC/MC dombornyomott kártyák. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

Figyelem! A PayPal fizetés nem keverendő össze a PayPass (bankkártyás érintéses) fizetéssel; PayPal-al a rendelés leadáskor, online tudja kifizetni a végösszeget.

A PayPal előutalásos fizetés egységes kezelési költsége 500 Ft, mely a szállítási alapdíjon felül kerül felszámításra.

Visszatérítés esetén a PayPal rendszerből visszafordított összeg banktól függően , általában 1-3 munkanapon belül érkezik vissza a vásárló bankszámlájára.

Bankkártyás online fizetés BARION rendszerben

A rendelés végösszegét most, a rendelés leadásakor, weboldalon keresztül fizeti ki, bankkártya adatait megadva, a Barion biztonságos online rendszerében. A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

Amennyiben átvételkor szeretné a csomagot bankkártyával fizetni, kérjük, az utánvétes fizetést válassza; Barion kártyás fizetést csak a rendelés leadásakor, online tud intézni.

A Barion online bankkártyás fizetés esetén nem számolunk fel egyéb kezelési költséget.

Visszatérítés esetén a Barion rendszerből visszafordított összeg banktól függően 1 - 30 munkanapos átfutással (általában 1-3 munkanapon belül) érkezik vissza a vásárló bankszámlájára.
Kapcsolatfelvétel
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!