Értesítés átmeneti FOXPOST szállítási fennakadásról

Tisztelt Ügyfelünk!

2024.04.23-án délután értesültünk hivatalosan a FOXPOST hálózatát érintő szállítási fennakadásokról, mely az egyik e-kereskedelmi platform 1 hetes ingyenes szállítási akciójának eredménye. Az akcióhoz kapcsolódóan előre nem látható óriási csomagmennyiség érkezett a FOXPOST rendszerébe, mely jelenleg a csomagok késedelmes érkezését eredményezi, az országos szinten teljesen megtelt csomagterminálokban bekövetkezett kapacitáshiány miatt.

A kellemetlenségért ezúton is elnézését kérünk, a csomagok feladása részünkről zökkenőmentes és folyamatos a debreceni FOXPOST depóban, ugyanakkor az országosan tapasztalható telítettség enyhülése csak a hét második felében, teljes normalizálódás csak április utolsó hetében, május elején várható. A FOXPOST mindent megtesz azért, hogy minden csomagot a lehető leghamarabb kiszállítson a választott vagy alternatívaként felajánlott terminálba.

Türelmét köszönjük; kérdés esetén igyekszünk pontosabb információt adni csomagja státuszáról, ehhez kérjük, az info@multikisgep.hu e-mail címre küldje el kérdését, rendelési számával.

Köszönettel:
MultiKisGép Webáruház

Szűrés

Ár
1 990 Ft - 79 990 Ft
Gyártó
Termék státusza

TOP termékek

Kérdésével forduljon bizalommal hozzánk e-mailben: info@multikisgep.hu, vagy az oldal jobb alsó sarkában található buborékra kattintva Chatbot Ügyfélszolgálatunkhoz!

Irodatechnika, mobil- és informatikai eszközök

- 20 literes gyűjtőkosár
- 300W teljesítmény
- CD és bankkártya vágó funkció
- 10 lap (80 g/m2) / 1 CD / 1 bankkártya vágási kapacitás
- 5 × 16 mm konfetti (keresztvágás)
- 5 perc folyamamtos üzem / 60 perc szünet működési ciklus
- Hátramenet-funkció és automatikus kikapcsolás
- Túlmelegedés elleni védelem

Garancia (fogyasztóknak): 3 év

Raktáron
24 990 Ft
-33%

A Rexel Secure iratmegsemmisítő termékcsalád ideális otthoni használatra a személyes és bizalmas információkat tartalmazó dokumentumok megsemmisítéséhez. A Secure X6-SL iratmegsemmisítő max. 6 A4 lapot (80g/m2) semmisít meg egyszerre P-4 (4x40mm) konfetti darabokra. Ez a konfetti iratmegsemmisítő kompakt és keskeny kialakításának köszönhetően tökéletes otthoni vagy otthoni irodai papír megsemmisítő. Halk működést biztosít, így irodákba, személyi használatra is ideális. 10L kapacitású hulladéktartállyal.

Garancia (fogyasztóknak): 2 év

Raktáron
74 990 Ft 
49 990 Ft
Kezdete: 2024.04.01 A készlet erejéig!

A Canon PIXMA G2411 kompakt, megbízható, újratölthető multifunkciós készülék. Otthonokba és irodákba is ideális a külső tartályos tintasugaras nyomtató. Produktív a nagy kapacitású tintapatronoknak köszönhetően. A Canon FINE technológia lehetőé teszi a kiváló minőségű nyomatok elkészítését. USB-n keresztül is könnyen csatlakoztatható. A fekete-fehér LCD kijelzőnek köszönhetően könnyen irányítható a készülék.

Gazdaságos tintafelhasználás: akár 120000 fekete-fehér és 7000 oldal színes nyomtatás 1 feltöltéssel, 8.8 kép / perc fekete, és 5 kép / perc színes nyomtatási sebességgel.

Garancia (fogyasztóknak): 1 év

Raktáron
RRP: 94 990 Ft 
79 990 Ft