Reklamáció kezelés információk

Panasza van? Segítünk!

Amennyiben a megvásárolt termékkel problémája adódott, esetleg nem kapta meg a csomagot, vagy sérülten érkezett a küldemény, kérjük, a hatékony és mielőbbi megoldáshoz e-mailben vegye fel felünk a kapcsolatot (e-mail címünk: info@multikisgep.hu). Az e-mailben tüntesse fel rendelési számát, fogalmazza meg röviden panaszát, és az érvényesíteni kívánt igényét. Minden írásos megkeresésre 1-3 munkanapon belül írásosan válaszolunk.

Törekszünk a problémák gyors és hatékony megoldására, minden esetben szem előtt tartva az Ön érdekeit.

Kérjük, hogy panaszát csak egyszer jelentse be! Köszönjük.

Szűrés

Ár
7 490 Ft - 17 490 Ft
Gyártó
Termék státusza

TOP termékek

Kérdésével forduljon bizalommal hozzánk e-mailben: info@multikisgep.hu, vagy az oldal jobb alsó sarkában található buborékra kattintva Chatbot Ügyfélszolgálatunkhoz!

Mérőműszerek

A lézeres távolságmérő alkalmas távolságok, hosszúságok, magasságok, térközök mérésére, valamint a beltéri felületek és térfogatok kiszámításához. Háztartási hobby-barkács kategória, nem közületi felhasználásra készült.

- Mérési távolság:0,05 - 20 m
- Pontosság:+- 2 mm
- Kijelző méret:1,3"
- Akkumulátor, elem élettartam:~3000 mérés
- Energiaforrás:1,5V, 2 x AAA (Nem tartozék)

Garancia (fogyasztóknak): 1 év

Raktáron
RRP: 9 990 Ft 
7 490 Ft

Ferrex GT-FM-05 (99495), a közkedvelt, kifutott szériás WorkZone GT-FM-03 továbbfejlesztett utódja!

Ezzel a nedvesség mérő műszerrel nagyon könnyedén tudunk anyagnedvességet mérni. Csak szúrjuk bele a mérni kívánt tárgyba és azonnal láthatjuk az LCD kijelzőn a mért nedvesség tartalmat. Különösen ajánljuk fa nedvesség mérő műszernek. Faelgázosító kazánhoz tökéletesen használható.

Többek között fa, kő, beton anyagokhoz használható. Megállapítja az adott anyag víztartalmát az anyagban található víz vezetőképessége alapján. A nedvességmérő készülék csak privát használatra szolgál, üzleti, ipari célokra nem alkalmas

Garancia (fogyasztóknak): 3 év

Raktáron
9 990 Ft

A lézeres távolságmérő alkalmas távolságok, hosszúságok, magasságok, térközök mérésére, valamint a beltéri felületek és térfogatok kiszámításához. Háztartási hobby-barkács kategória, nem közületi felhasználásra készült.

A lézeres távolságmérő kizárólag 30 méternél kisebb távolságok mérésére szolgál. A kisméretű, praktikus készülék elsősorban beltéri használatra lett tervezve, vízálló burkolatának köszönhetően azonban kültéri használatra is alkalmas. Az összeadás, kivonás, Pitagorasz-tétel, valamint a felület- és térfogatszámítás gyorsgombjai gyorssá és rendkívül megbízhatóvá teszik a mérést. A rendszer az utoljára mért 20 értéket tárolja. Különelegessége a színes érintőkijelző.

Garancia (fogyasztóknak): 1 év

Raktáron
RRP: 17 990 Ft 
13 490 Ft

Ez a készülék a levegő hőmérsékletének és relatív páratartalmának mérésére valamint regisztrálására szolgál. Nedvesedére hajlamos és hőmérséklet-érzékeny területek felügyeletére ideális. Akár 32000 klíma-adatrekord rögzíthető vele, dátum és idő adattal együttesen. Egyszerű adatátvitel USB intefészen keresztül (PDF / EXCEL foormátumban). LED-es riasztás funkcióval, fali tartóval, elemmel együtt.

Garancia (fogyasztóknak): 3 év

Raktáron
RRP: 19 990 Ft 
14 990 Ft