Szűrés

Ár
8 490 Ft - 17 490 Ft
Gyártó
Termék státusza

TOP termékek

Kérdésével forduljon bizalommal hozzánk e-mailben:    info@multikisgep.hu

Mérőműszerek

Ezzel a nedvesség mérő műszerrel nagyon könnyedén tudunk anyagnedvességet mérni. Csak szúrjuk bele a mérni kívánt tárgyba és azonnal láthatjuk az LCD kijelzőn a mért nedvesség tartalmat. Különösen ajánljuk fa nedvesség mérő műszernek. Faelgázosító kazánhoz tökéletesen használható!

Garancia (fogyasztóknak): 3 év
Nincs raktáron
8 490 Ft
Nincs raktáron

Ferrex GT-FM-05 (99495), a közkedvelt, kifutott szériás WorkZone GT-FM-03 továbbfejlesztett utódja!

Ezzel a nedvesség mérő műszerrel nagyon könnyedén tudunk anyagnedvességet mérni. Csak szúrjuk bele a mérni kívánt tárgyba és azonnal láthatjuk az LCD kijelzőn a mért nedvesség tartalmat. Különösen ajánljuk fa nedvesség mérő műszernek. Faelgázosító kazánhoz tökéletesen használható.

Többek között fa, kő, beton anyagokhoz használható. Megállapítja az adott anyag víztartalmát az anyagban található víz vezetőképessége alapján. A nedvességmérő készülék csak privát használatra szolgál, üzleti, ipari célokra nem alkalmas

Garancia (fogyasztóknak): 3 év

Raktáron
9 990 Ft

Ez az anemométer nagyon kicsi és könnyű. Ideális eszköz a szörfözéshez, a vitorlázáshoz, sárkányrepüléshez vagy akár hegymászáshoz. Használhatja a mezőgazdaságban vagy otthoni célokra, klímaberendezések mérésére. Automatikus és kézi kikapcsolás. Max / Min / átlagos / pillanatnyi szélsebesség mérés, aktuális hőmérsékletmérés. Alacsony töltöttségi szint kijelzése, háttérvilágítás.

Garancia (fogyasztóknak): 3 év

Raktáron
RRP: 14 990 Ft 
9 990 Ft

Ez a készülék a levegő hőmérsékletének és relatív páratartalmának mérésére valamint regisztrálására szolgál. Nedvesedére hajlamos és hőmérséklet-érzékeny területek felügyeletére ideális. Akár 32000 klíma-adatrekord rögzíthető vele, dátum és idő adattal együttesen. Egyszerű adatátvitel USB intefészen keresztül (PDF / EXCEL foormátumban). LED-es riasztás funkcióval, fali tartóval, elemmel együtt.

Garancia (fogyasztóknak): 3 év

Raktáron
RRP: 14 990 Ft 
12 490 Ft