Értesítés átmeneti FOXPOST szállítási fennakadásról

Tisztelt Ügyfelünk!

2024.04.23-án délután értesültünk hivatalosan a FOXPOST hálózatát érintő szállítási fennakadásokról, mely az egyik e-kereskedelmi platform 1 hetes ingyenes szállítási akciójának eredménye. Az akcióhoz kapcsolódóan előre nem látható óriási csomagmennyiség érkezett a FOXPOST rendszerébe, mely jelenleg a csomagok késedelmes érkezését eredményezi, az országos szinten teljesen megtelt csomagterminálokban bekövetkezett kapacitáshiány miatt.

A kellemetlenségért ezúton is elnézését kérünk, a csomagok feladása részünkről zökkenőmentes és folyamatos a debreceni FOXPOST depóban, ugyanakkor az országosan tapasztalható telítettség enyhülése csak a hét második felében, teljes normalizálódás csak április utolsó hetében, május elején várható. A FOXPOST mindent megtesz azért, hogy minden csomagot a lehető leghamarabb kiszállítson a választott vagy alternatívaként felajánlott terminálba.

Türelmét köszönjük; kérdés esetén igyekszünk pontosabb információt adni csomagja státuszáról, ehhez kérjük, az info@multikisgep.hu e-mail címre küldje el kérdését, rendelési számával.

Köszönettel:
MultiKisGép Webáruház

TOP termékek

Kérdésével forduljon bizalommal hozzánk e-mailben: info@multikisgep.hu, vagy az oldal jobb alsó sarkában található buborékra kattintva Chatbot Ügyfélszolgálatunkhoz!

Polírozógépek

Kényelmes kialakítású, erős akkumulátoros polírozó gép, mely kitűnően használható járművek és lakkozott felületek polírozásához.
20V akkus, vezeték nélküli kivitel. Kétkezes fogantyú, 30000 RPM fordulatszám, 254 mm polírozóbetét.

SOLO csomag, akku és töltő nélkül! (Kompatibilis az ActivEnergy 20V akkucsalád minden tagjával)

Garancia (fogyasztóknak): 3 év

Raktáron
RRP: 14 990 Ft 
12 490 Ft