Szűrés

Ár
8 990 Ft - 22 490 Ft
Gyártó
Termék státusza

TOP termékek

Kérdésével forduljon bizalommal hozzánk e-mailben: info@multikisgep.hu, vagy az oldal jobb alsó sarkában található buborékra kattintva Chatbot Ügyfélszolgálatunkhoz!

Elektronikus (elemes) vonat szettek, vasút készletek

Egy nagyon vagány és izgalmas szettel lepheted meg gyermekedet, aki biztosan örülni fog majd neki, hiszen egy dinóparkba nyerhetünk betekintést, ahol több különböző dinoszaurusszal találkozhatunk majd. A szettben egy 216 db-os autópálya szett található, melyet egy dinoszauruszos híddal, kapuval is feldobtak és probléma nélkül át lehet rajta gurulni, miközben bármi megtörténhet. Szerezd be gyermekednek és lepd meg őt ezzel a különleges szettel, mellyel garantált lesz az izgalmas játék!

Garancia (fogyasztóknak): 2 év

Raktáron
14 990 Ft
Natúr színű, minőségi európai bükkfából készült vasúti vágány és színes műanyag elemek dzsungel designban: híd, vízesés, kilátó torony, állat és ember figurák, safari járművek! Szerszám nélkül összerakható pálya, mellyel a játékot még élvezetesebbé teszi a mágneses csatlakozású, elemes önjáró safari autó és a kézzel tologatható terepjáró a hozzá kapcsolható állat szállító utánfutóval.

Garancia (fogyasztóknak): 2 év
Raktáron
14 990 Ft
-20%

Az egyik legmenőbb karácsonyi dekoráció: karácsonyfára szerelhető, elemes vonat szett, mely a Mikulás szánjával köröz a fenyőfán, hangulatos fénnyel világítva!

- Füstöl (gőzöl), világít
- Fény és hangeffektusok (nincs folyamatosan játszott karácsonyi dallam)
- A fa törzsére szerelve köröz a karácsonyfán


Garancia (fogyasztóknak): 2 év

Raktáron
24 990 Ft 
19 990 Ft
Kezdete: 2024.05.08 A készlet erejéig!

Natúr színű, minőségi európai bükkfából készült vasúti vágány és színes műanyag elemek építkezés témával: daruk, teherautók, tehervonat, úthenger, építő munkások és sorompó! Szerszám nélkül összerakható pálya, mellyel a játékot még élvezetesebbé teszi a mágneses csatlakozású, elemes önjáró tehermozdony, és a kézzel tologatható további járművek.

Garancia (fogyasztóknak): 2 év

Raktáron
19 990 Ft
-18%
- Natúr színű fa készlet
- Fából készült pályaelemek, melyek megfordíthatók, egyik oldaluk vasúti sín, másik oldal autópálya
- Színes műanyag híd elemek és figurák, fa járművek
- 84 db-os szett (ebből a pályaelemek száma 30 db)
- PlayTive RC távirányítós mozdonnyal

Garancia (fogyasztóknak): 2 év
Raktáron
27 490 Ft 
22 490 Ft
Kezdete: 2024.05.08 A készlet erejéig!