Értesítés átmeneti FOXPOST szállítási fennakadásról

Tisztelt Ügyfelünk!

2024.04.23-án délután értesültünk hivatalosan a FOXPOST hálózatát érintő szállítási fennakadásokról, mely az egyik e-kereskedelmi platform 1 hetes ingyenes szállítási akciójának eredménye. Az akcióhoz kapcsolódóan előre nem látható óriási csomagmennyiség érkezett a FOXPOST rendszerébe, mely jelenleg a csomagok késedelmes érkezését eredményezi, az országos szinten teljesen megtelt csomagterminálokban bekövetkezett kapacitáshiány miatt.

A kellemetlenségért ezúton is elnézését kérünk, a csomagok feladása részünkről zökkenőmentes és folyamatos a debreceni FOXPOST depóban, ugyanakkor az országosan tapasztalható telítettség enyhülése csak a hét második felében, teljes normalizálódás csak április utolsó hetében, május elején várható. A FOXPOST mindent megtesz azért, hogy minden csomagot a lehető leghamarabb kiszállítson a választott vagy alternatívaként felajánlott terminálba.

Türelmét köszönjük; kérdés esetén igyekszünk pontosabb információt adni csomagja státuszáról, ehhez kérjük, az info@multikisgep.hu e-mail címre küldje el kérdését, rendelési számával.

Köszönettel:
MultiKisGép Webáruház

Szűrés

Ár
8 990 Ft - 22 490 Ft
Gyártó
Termék státusza

TOP termékek

Kérdésével forduljon bizalommal hozzánk e-mailben: info@multikisgep.hu, vagy az oldal jobb alsó sarkában található buborékra kattintva Chatbot Ügyfélszolgálatunkhoz!

Elektronikus (elemes) vonat szettek, vasút készletek

Egy nagyon vagány és izgalmas szettel lepheted meg gyermekedet, aki biztosan örülni fog majd neki, hiszen egy dinóparkba nyerhetünk betekintést, ahol több különböző dinoszaurusszal találkozhatunk majd. A szettben egy 216 db-os autópálya szett található, melyet egy dinoszauruszos híddal, kapuval is feldobtak és probléma nélkül át lehet rajta gurulni, miközben bármi megtörténhet. Szerezd be gyermekednek és lepd meg őt ezzel a különleges szettel, mellyel garantált lesz az izgalmas játék!

Garancia (fogyasztóknak): 1 év

Raktáron
14 990 Ft
Natúr színű, minőségi európai bükkfából készült vasúti vágány és színes műanyag elemek dzsungel designban: híd, vízesés, kilátó torony, állat és ember figurák, safari járművek! Szerszám nélkül összerakható pálya, mellyel a játékot még élvezetesebbé teszi a mágneses csatlakozású, elemes önjáró safari autó és a kézzel tologatható terepjáró a hozzá kapcsolható állat szállító utánfutóval.

Garancia (fogyasztóknak): 1 év
Raktáron
14 990 Ft
-20%

Az egyik legmenőbb karácsonyi dekoráció: karácsonyfára szerelhető, elemes vonat szett, mely a Mikulás szánjával köröz a fenyőfán, hangulatos fénnyel világítva!

- Füstöl (gőzöl), világít
- Fény és hangeffektusok (nincs folyamatosan játszott karácsonyi dallam)
- A fa törzsére szerelve köröz a karácsonyfán


Garancia (fogyasztóknak): 1 év

Raktáron
24 990 Ft 
19 990 Ft
Kezdete: 2024.02.19 A készlet erejéig!
-18%
- Natúr színű fa készlet
- Fából készült pályaelemek, melyek megfordíthatók, egyik oldaluk vasúti sín, másik oldal autópálya
- Színes műanyag híd elemek és figurák, fa járművek
- 84 db-os szett (ebből a pályaelemek száma 30 db)
- PlayTive RC távirányítós mozdonnyal

Garancia (fogyasztóknak): 12 hónap
Raktáron
27 490 Ft 
22 490 Ft
Kezdete: 2024.02.18 A készlet erejéig!