Szűrés

Ár
3 490 Ft - 22 490 Ft
Gyártó
Termék státusza

TOP termékek

Kérdésével forduljon bizalommal hozzánk e-mailben: info@multikisgep.hu, vagy az oldal jobb alsó sarkában található buborékra kattintva Chatbot Ügyfélszolgálatunkhoz!

Egészségügyi termékek

A Ridder / CRANE Sports MiniBike egy ergonomikus szobakerékpár, ami rendkívül kis helyen is elfér, így akár az ágya alatt is tárolhatja! Használható trápiás (pl. műtét utáni rehabilitáció) és fitness célokra egyaránt. Javasolt ülőmunkát végzőknek és idős embereknek is a keringés elősegítésére. Kisméretű fitneszgép, karok és lábak erősítésére. A berendezés javítja a szív-és érrendszeri keringést, tónusnövelő. A beépített computer lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse a fejlődést, amely elősegíti, hogy koncentrált és motivált maradjon.

Garancia (fogyasztóknak): 2 év

Raktáron
22 490 Ft

A Crivit MiniBike egy ergonomikus szobakerékpár, ami rendkívül kis helyen is elfér, így akár az ágya alatt is tárolhatja! Használható trápiás (pl. műtét utáni rehabilitáció) és fitness célokra egyaránt. Javasolt ülőmunkát végzőknek és idős embereknek is a keringés elősegítésére. Kisméretű fitneszgép, karok és lábak erősítésére. A berendezés javítja a szív-és érrendszeri keringést, tónusnövelő. A beépített computer lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse a fejlődést, amely elősegíti, hogy koncentrált és motivált maradjon.

Garancia (fogyasztóknak): 2 év

Raktáron
RRP: 24 990 Ft 
22 490 Ft