Reklamáció kezelés információk

Panasza van? Segítünk!

Amennyiben a megvásárolt termékkel problémája adódott, esetleg nem kapta meg a csomagot, vagy sérülten érkezett a küldemény, kérjük, a hatékony és mielőbbi megoldáshoz e-mailben vegye fel felünk a kapcsolatot (e-mail címünk: info@multikisgep.hu). Az e-mailben tüntesse fel rendelési számát, fogalmazza meg röviden panaszát, és az érvényesíteni kívánt igényét. Minden írásos megkeresésre 1-3 munkanapon belül írásosan válaszolunk.

Törekszünk a problémák gyors és hatékony megoldására, minden esetben szem előtt tartva az Ön érdekeit.

Kérjük, hogy panaszát csak egyszer jelentse be! Köszönjük.

Szűrés

Ár
1 990 Ft - 44 990 Ft
Gyártó
Termék státusza

TOP termékek

Kérdésével forduljon bizalommal hozzánk e-mailben: info@multikisgep.hu, vagy az oldal jobb alsó sarkában található buborékra kattintva Chatbot Ügyfélszolgálatunkhoz!

Felfújható csónak, hajó, kenu, matrac, úszó sziget

-20%
A nyár beköszöntével ideje megrohamozni a strandokat és vízpartokat, valamint felállítani az otthoni medencéket. Azonban a vízben való pancsolás akkor a legizgalmasabb, ha van egy szuper felfújható matrac is hozzá. Az INTEX Pizzaszelet formájú matrac könnyen összehozhatja a baráti társaságot egy óriási vízen úszó pizzává!

Garancia (fogyasztóknak): 6 hónap
Raktáron
7 490 Ft 
5 990 Ft
Kezdete: 2023.11.08 A készlet erejéig!
-17%
Sátorozás, kempingezés során elengedhetetlen egy matrac a kényelmes alváshoz. A Bestway felfújható kétszemélyes matrac akár vendégágyként is használható. Masszív bordázott vinil szerkezettel rendelkezik. A vízálló külső réteg megakadályozza a csúszást és növeli a kényelmet. A matrac gyorsan felfújható és leereszthető.


Garancia (fogyasztóknak): 1 év
Raktáron
11 990 Ft 
9 990 Ft
Kezdete: 2023.12.14 A készlet erejéig!
-17%
- Kültéri / beltéri elektromos pumpa, 6 fúvókával matracokhoz, strandcikkekhez
- 1 fokozatú 200W motor
- 12 PSI
- Matracok, úszógumik, csónakok felfújásához és leengedéséhez
- Egyszerűen, mégis praktikusan használható
- Maximális teljesítmény: 1100 liter / perc

Garancia (fogyasztóknak): 1 év
Raktáron
14 990 Ft 
12 490 Ft
Kezdete: 2024.02.26 A készlet erejéig!
Egy hatalmas méretű, igazán látványos unikornis szigettel lehet még érdekesebb a játék és a piheés is a vízben, melyet messziről is könnyű lesz észrevenni. A hatalmas, felfújható unikornis nagy méretű fekvőfelülettel rendelkezik, amin élvezheted a hullámokat, ugyanakkor szórakoztató játéknak is teret ad. A felfújható unikornissal még élvezetesebb lesz a vizes strandjáték! Egyszerűen csak kezd el a levegőt pumpálni bele, és azonnal láthatóvá válnak majd a szárnyai, farka, és a színpompás uniko...
Raktáron
14 990 Ft
Ezzel a csajos rózsaszín, flamingós úszó szigettel egészen biztos, hogy mindenkinek a figyelmét sikerül majd felkelteni a strandon, vagy a tóparton, hiszen a több mint egy méteres magasságával még a vízben is igen jól fog látszani. Ráadásul az úszó sziget nem csak magas, hanem több mint két méter hosszú, és csaknem ugyanilyen széles is, így kényelmesen van rajta hely akár két ember számára is, ami a kétszáz kilogrammos terhelhetőségének sem fog megkottyanni. Az úszó sziget erős, strapabíró an...
Raktáron
14 990 Ft