Szűrés

Ár
3 990 Ft - 44 990 Ft
Gyártó
Termék státusza

TOP termékek

Kérdésével forduljon bizalommal hozzánk e-mailben:    info@multikisgep.hu

Játék konyhák, babaházak, szerepjátékok

Vásárolj finom élelmiszereket a konyhádba! A kosár uborkát, üdítőt, paradicsomot és tejet tartalmaz; a minden nap használatos játék élelmiszerekkel a gyermekek gyakorolhatják a napi bevásárlás menetét. A játék bármilyen szupermarket, pénztárgép vagy konyhakészlet játékkal együtt használható. Valódi fából és robusztus műanyagból készült, tartós játék!

Garancia (fogyasztóknak): 6 hónap

Nincs raktáron
6 490 Ft
Nincs raktáron
-13%

Tartós anyagokból, fából és nemesacélból készült konyhai készlet kis szakácsoknak! Kitűnő kiegészítő lehet játék konyhákhoz, vagy akár önmagában is reggeliző szettként. Fém serpenyőt és lábast tartalmaz fedővel; fa / műanyag villát, kést, kanalat, valamint a reggeli elengedhetetlen kellékeit: tojást és tésztát. 18 részes készlet

Garancia (fogyasztóknak): 6 hónap

Raktáron
7 490 Ft 
6 490 Ft
Kezdete: 2024.02.04 A készlet erejéig!
-13%

Ki tudna ellenállni a frissen sütött gofrinak? A gofrisütő gombja elfordítható, így eldönthető, hogy készre sült-e már a gofri, vagy még vissza kell csukni a sütő tetejét és tovább kell sütni a finomságot. Ez fa játék gofrisütő egy nagyon könnyen használható, mégis modern konyhai berendezés modern dizájnnal, mely nem hiányozhat egyetlen játék konyhából sem. Négy szelet gofri süthető egyszerre, majd jöhet a tálalás: a tartozék fogóval, tányérral... és természetesen ízesítve a tartozék juharsziruppal! :)

Garancia (fogyasztóknak): 6 hónap

Raktáron
7 490 Ft 
6 490 Ft
Kezdete: 2024.02.04 A készlet erejéig!
-28%

A One Two Fun Modern Espresso Machine egy modern és élethű játék kávéfőző olyan gyerekek részére 36 hónapos kortól , akik szeretnek a konyhai feladatoknál segédkezni. A játék kávéfőző játékos fehér kék és narancs színben pompázik. A termék fény- és hanghatásokkal utánozza az igazi kávéfőzők hangját (főzést és gőzölést), sőt akár víz is tölthető bele, hogy a játék élményét még tovább fokozza!


Garancia (fogyasztóknak): 6 hónap

Raktáron
12 490 Ft 
8 990 Ft
Kezdete: 2024.02.08 A készlet erejéig!
-10%
A ParadisoToys játék grill készlet egy modern és élethű grillsütő olyan gyerekek részére 12 hónapos kortól , akik szeretnek sütögetni vagy grillezésnél segédkezni. A játék kerti sütögető elegáns fekete - piros színben pompázik. Három lábon áll, két lába kerekekkel van felszerelve, így gyerkőce könnyedén tudja gurítva a játékot áthelyezni, akárcsak az igazit a felnőttek! A harmadik lábnak köszönhetően a grillező stabilan áll.

Garancia (fogyasztóknak...
Nincs raktáron
9 990 Ft 
8 990 Ft
Kezdete: 2023.11.08 A készlet erejéig!
Nincs raktáron
-20%

A Mini Kisboltban mindent megtalálsz, amire szükséged lehet a megépítéshez és a kiegészítéshez, például polcokat, hűtőszekrényeket, pénztárgépeket és még egy kis kosarat is, amit tele pakolhatsz a kedvenc termékeiddel! Hozz létre egy Mini bevásárló világot: Építsd fel Mini Kisboltodat, töltsd meg polcaidat Mini Brands gyűjthető tárgyakkal, fogd kézbe a kosaradat és nézelődj a polcok között, miközben több tucat Mini márkát vásárolsz!

Garancia (fogyasztóknak) 6 hónap

Raktáron
12 490 Ft 
9 990 Ft
Kezdete: 2024.02.11 A készlet erejéig!