Értesítés átmeneti FOXPOST szállítási fennakadásról

Tisztelt Ügyfelünk!

2024.04.23-án délután értesültünk hivatalosan a FOXPOST hálózatát érintő szállítási fennakadásokról, mely az egyik e-kereskedelmi platform 1 hetes ingyenes szállítási akciójának eredménye. Az akcióhoz kapcsolódóan előre nem látható óriási csomagmennyiség érkezett a FOXPOST rendszerébe, mely jelenleg a csomagok késedelmes érkezését eredményezi, az országos szinten teljesen megtelt csomagterminálokban bekövetkezett kapacitáshiány miatt.

A kellemetlenségért ezúton is elnézését kérünk, a csomagok feladása részünkről zökkenőmentes és folyamatos a debreceni FOXPOST depóban, ugyanakkor az országosan tapasztalható telítettség enyhülése csak a hét második felében, teljes normalizálódás csak április utolsó hetében, május elején várható. A FOXPOST mindent megtesz azért, hogy minden csomagot a lehető leghamarabb kiszállítson a választott vagy alternatívaként felajánlott terminálba.

Türelmét köszönjük; kérdés esetén igyekszünk pontosabb információt adni csomagja státuszáról, ehhez kérjük, az info@multikisgep.hu e-mail címre küldje el kérdését, rendelési számával.

Köszönettel:
MultiKisGép Webáruház

Szűrés

Ár
8 490 Ft - 194 990 Ft
Gyártó
Termék státusza

TOP termékek

Kérdésével forduljon bizalommal hozzánk e-mailben: info@multikisgep.hu, vagy az oldal jobb alsó sarkában található buborékra kattintva Chatbot Ügyfélszolgálatunkhoz!

Konyhai robotgépek, Mixer, Turmix, Szeletelő, Gyümölcscentrifuga

A készlet erejéig narancssárga, fehér vagy fekete színben. A frissen készített smoothie egy kész vitaminbomba, amely energiát ad egy kimerítő munkanap vagy sportolás után. A Qilive Q.5262 smoothie turmixgép ideális a friss gyümölcsitalok, tejes koktélok vagy kevert italok készítésére. Levesek, salsa szószok vagy babatízórai készítésére is kiválóan alkalmas. A hatékony és gyors turmixolást a pulzuskapcsoló nemesacélból készült minőségi kés garantálja....
Raktáron
9 990 Ft
-15%

A 700 W-os nagy teljesítményű és tartós motorral rendelkező Scarlett rúdmixer szinte bármilyen hozzávalót leturmixol és sima, lágy eredményt biztosít. 3 az 1-ben: rúdmixer, aprító és habverő. Műanyag készülékház és nemesacél szár, mellyel forró élelmiszerek mixelésére is alkalmas. Aprító és habverő tartozék, 14 fokozatban szabályozható fordulat.  Elegáns, fehér színben, amely minden konyhába tökéletesen illeszkedik!

Garancia (fogyasztóknak): 1 év

Raktáron
12 990 Ft 
10 990 Ft
Kezdete: 2024.04.23 A készlet erejéig!
-13%

A 600 W-os nagy teljesítményű és megbízható motorral rendelkező SilverCrest rúdmixer szinte bármilyen hozzávalót leturmixol és sima, lágy eredményt biztosít. 3 az 1-ben: rúdmixer, aprító és habverő.

- Nemesacél mixer szár
- A készlet erejéig fehér, lila vagy mentazöld készülékház
- 700 ml keverőpohárral, 500 ml aprítóval, nemesacél habverővel
- 5 sebességfokozat + TURBO mód

Garancia (fogyasztóknak): 3 év

Raktáron
14 990 Ft 
12 990 Ft
Kezdete: 2024.03.03 A készlet erejéig!

A 600 W-os nagy teljesítményű és megbízható motorral rendelkező Ambiano rúdmixer szinte bármilyen hozzávalót leturmixol és sima, lágy eredményt biztosít. 3 az 1-ben: rúdmixer, aprító és habverő. Nemesacél készülékház és szár, mellyel forró élelmiszerex mixelésére is alkalmas. Keverőpohár, aprító és habverő tartozék, szabályozható fordulat, 3 év jótállás!

Garancia (fogyasztóknak): 3 év

Raktáron
13 990 Ft
- 800W kiemelkedő teljesítmény
- Alkalmas puha gyümölcsök, és kemény zöldségek facsarásához is
- Rozsdamentes acél tartály
- 2 sebességfokozat (maximum 18000 RPM)
- Könnyen tisztítható, szétszedhető, mosogatógépben mosható alkatrészek
- Nemesacél szita
- 1 literes léfelfogó tartály, 2 literes gyümölcshús tároló
- Betöltőcső átmérője: 85 mm

Garancia (fogyasztóknak): 3 év
Raktáron
RRP: 29 990 Ft 
24 990 Ft
-14%
- Teljesítményfelvétel 600 W
- Zajszint: 86 dB
- Hálózati vezeték hossza: 100 cm
- Méret edénnyel: 362 × 213 × 305 mm
- Edény mérete (átmérő × magasság): 213 × 154 mm
- Tömeg (edénnyel és tartozékokkal együtt): 4,4 kg
- Funkciók: keverés, habverés, dagasztás
- Planetáris bolygómozgás a tökéletes keverésért
- Könnyebb, főként sütemény tésztákhoz, kisebb mennyiségű dagasztáshoz ajánljuk
- Élénk zöld, műanyag készülékház, stabil, tapadókorongos lábak...
Raktáron
34 990 Ft 
29 990 Ft
Kezdete: 2024.04.11 A készlet erejéig!