Bontatlan új, gyári fóliás csomagolásban
A Lidl Magyarország sikeres szakácskönyvsorozatának legfrissebb, ötödik kötete Megint segít a séf címmel. A sorozat legújabb szakácskönyvében Széll Tamás sztárvendégei közreműködésével az ételkészítésnek azt az oldalát mutatja meg, ahol a tapasztalat és az állandó újítás lehetősége ötvöződik.
Az 5. kiadásban a fogyasztói trendeket, vásárlói igényeket követve a korábbiaknál nagyobb teret szenteltek a vegán és vegetáriánus, a mentes, valamint a gyorsan elkészíthető fogásoknak. A könyvvel szeretnék minél több, hozzájuk betérő vásárló figyelmét felhívni a hazai gasztronómia hihetetlen sokszínű világára, ízletes ételeire, amelyeket odahaza bárki kedvére kipróbálhat. Ebben az évben 70 receptet válogattak be a hat fejezetre osztott szakácskönyvben, és törekedtek a lehető legszélesebb kínálat megjelenítésére.
Megszületésében, az előző évekhez hasonlóan, most is a vállalat partnere volt Széll Tamás, aki a Lidl áruházakban kapható friss és változatos alapanyagok felhasználásával készítette el a különféle fogásokat. Az idei szakácskönyvön a Lidl séfje hét közismert emberrel dolgozott együtt, akik egy - egy fejezetet vállalva viszik kulináris kalandozásra a leendő olvasókat. Puskás Péter a vegán, illetve a vegetáriánus ételekről szóló Hús nélkül című fejezetet jegyzi. A kisgyermeket nevelő Kiss Ramóna és Lékai Máté a villámgyorsan elkészíthető falatoknak szánt fejezetet, Mint a villám címmel állították össze. A glutén-és laktózmentes recepteket Kiss Virág szedte számba a Csak a mentes fejezetben, míg Anger Zsolt a húsos ételekből ad ízelítőt a személyes kedvencein keresztül az Állati jó részben. Az újragondolt tradicionális fogásokat Gundel Takács Gábor tálalja a Hagyomány újratöltve című fejezetben. Végül, de nem utolsó sorban a Csobot Adél által jegyzett Ünnepek? Tálalva! összeállításban a karácsonyi, a szilveszteri és a farsangi finomságokról kaphat az olvasó étvágyébresztő áttekintést. A recepteken túl a sztárszerzők személyes történeteit is meg lehet ismerni a könyvből, amelyeket ők osztottak meg az ételek kapcsán a Lidl séfjével a közös sütés-főzés során.
A kötet szerkesztői a recepteket számtalan kiegészítő információval látták el, kezdve attól, hogy hány főre szólnak, illetve mennyi időt igényel az elkészítésük, egészen addig, hogy milyen kategóriába tartozik az adott fogás. Így a könyv olvasói könnyebben eligazodhatnak, hogy az ételek közül melyik tartozik a cukor-, laktóz- és gluténmentes valamint a vegetáriánus kategóriába. Minden fejezet végén megtalálható egy alapanyag oldal is, ahol az adott fejezetre jellemző alapanyagokról dietetikus útmutató is található. Továbbá a fejezetek végén Herczeg Ágnes borszakértő hívja fel a figyelmet ajánlójában azokra a borokra, amelyek tökéletesen passzolnak a receptekhez.
Szállítási információk:
A megjelölésű termékeinket (kínálatunk 99%-a) saját készletről tudjuk szállítani, 1-2 munkanapos átfutással MPL-el, vagy 2-3 munkanapos átfutással FOXPOST csomagautomata esetén. Sikeresen véglegesített rendelését akár már másnap átveheti otthonában!*
Az elérhető szállítási módok és díjak megtekinthetők ide kattintva. Kérjük, vegye figyelembe, hogy csomagautomatába csak a kompatibilis méretű termékek szállíthatók (ez a mód csak azoknál a terméknél válsztható majd ki kosárba tétel után).
*munkanapokon, délelőtt leadott rendelés és MPL szállítás esetén