Reklamáció kezelés információk

Panasza van? Segítünk!

Amennyiben a megvásárolt termékkel problémája adódott, esetleg nem kapta meg a csomagot, vagy sérülten érkezett a küldemény, kérjük, a hatékony és mielőbbi megoldáshoz e-mailben vegye fel felünk a kapcsolatot (e-mail címünk: info@multikisgep.hu). Az e-mailben tüntesse fel rendelési számát, fogalmazza meg röviden panaszát, és az érvényesíteni kívánt igényét. Minden írásos megkeresésre 1-3 munkanapon belül írásosan válaszolunk.

Törekszünk a problémák gyors és hatékony megoldására, minden esetben szem előtt tartva az Ön érdekeit.

Kérjük, hogy panaszát csak egyszer jelentse be! Köszönjük.

Szűrés

Ár
9 990 Ft - 34 990 Ft
Gyártó
Termék státusza

TOP termékek

Kérdésével forduljon bizalommal hozzánk e-mailben: info@multikisgep.hu, vagy az oldal jobb alsó sarkában található buborékra kattintva Chatbot Ügyfélszolgálatunkhoz!

Sátrak, Kempingbútorok

A PlayTive Safari pop-up sátor poliészter anyagból készült. Szerezz óriási örömet gyermekednek ezzeé a vidám játéksátorral, melynek tere benépesíthető a kedvenc játékokkal! A PlayTive Safari játéksátor nagyszerű időtöltésre és sok-sok élményre ad alkalmat. A gyereksátor könnyen összeszerelhető, és tárolása is egyszerű a zippzáras, füles hordtáskában.
Anyaga tartós, strapabíró, tisztítása nedves ruhával megoldható. A sátor átmérője: 100 cm, magassága: 145 cm (zászlóval; zászló nélkül: 135 cm). Ajánlott: 3 éves kortól

Garancia (fogyasztóknak): 12 hónap

Raktáron
9 990 Ft

A termék utazáskor, kempingezéskor használható szállásként. Alkalmas kedvezőtlen, esős, szeles időjárási viszonyok közti használatra, de szélsőséges és hegyi viszonyok között nem használható. Duplafalú, esőálló kivitel (3000 mm vízoszlopig)

- Mérete: 300 x B 250 x H 130 cm
- Súlya: 4.8 kg
- Sötéített hálófülkével nyugodt pihenést biztosít
- Könnyen felállítható és szétszedhető, szerszámok nélkül
- Anyaga: poliészter

Garancia (fogyasztóknak): 1 év

Raktáron
34 990 Ft