Szűrés

Ár
2 490 Ft - 27 490 Ft
Gyártó
Termék státusza

TOP termékek

Kérdésével forduljon bizalommal hozzánk e-mailben: info@multikisgep.hu, vagy az oldal jobb alsó sarkában található buborékra kattintva Chatbot Ügyfélszolgálatunkhoz!

Elektromos rovarcsapdák

Az UV-LED fény vonzza a szúnyogokat. A szúnyogok a fény felé haladva, amint érintkeznek a magas feszültség alatt lévő elektródákkal, gyorsan elpusztulnak. Ez a magas feszültség teljesen veszélytelen az emberre nézve.


- Tápfeszültség: 230 V ~ (50 Hz)
- Nagyfeszültségű fémháló: 800 V
- Energiafelhasználás: ~ 1,5 W
- Hatótávolság: ~ 20 m
- Érintésvédelmi osztály: II


Garancia (fogyasztóknak): 2 év

Raktáron
2 490 Ft
-33%

Ez a műanyag házba szerelt rovarcsapda 4W-os, UV-A fénycsövének köszönhetően hatásos a repülő rovarok, főként a szúnyogok ellen. A kékes-lilás UV-fény vonzza a rovarokat, a magasfeszültségű rács, melybe a fényforrás felé szállva beleakadnak a rovarok, gyorsan és kíméletesen pusztítja el azokat, vegyszerek nélkül, környezetbarát módon, kellemetlen szagoktól mentesen. A rovarok a rácshoz érve a magas feszültség következtében elégnek (ezt szikraszerű villanás és sercegő hang kíséri). Az elhullott rovarok tetemei lehullanak a készülék alján lévő tálcába mely aztán könnyen üríthető.

Garancia (fogyasztóknak): 2 év

Raktáron
7 490 Ft 
4 990 Ft
Kezdete: 2024.05.08 A készlet erejéig!
-33%

TÜV Rheinland és GS tanúsítvánnyal rendelkező, megbízható, hosszú élettartamú eszköz, mely megfelel a hatályos hatósági előírásoknak, így üzletekben, húsboltokban, élelmiszerrel foglalkozó üzlethelyiségekben és éttermekben is használható. ÁFA-s számlával értékesítjük, vállalkozások számára is megfelelő megoldás lehet, nem csak otthoni használatra!

Garancia (fogyasztóknak): 2 év

Raktáron
14 990 Ft 
9 990 Ft
Kezdete: 2024.05.08 A készlet erejéig!

Tanúsítvánnyal rendelkező, megbízható, hosszú élettartamú eszköz, mely megfelel a hatályos hatósági előírásoknak, így üzletekben, húsboltokban, élelmiszerrel foglalkozó üzlethelyiségekben és éttermekben is használható. ÁFA-s számlával értékesítjük, vállalkozások számára is megfelelő megoldás lehet, nem csak otthoni használatra!

Garancia (fogyasztóknak): 2 év

Raktáron
RRP: 29 990 Ft 
27 490 Ft