Szűrés

Ár
4 990 Ft - 34 990 Ft
Gyártó
Termék státusza

TOP termékek

Kérdésével forduljon bizalommal hozzánk e-mailben:    info@multikisgep.hu

Öntözőzsákok, öntzésidőzítők, öntözőrendszerek

Digitális kerti öntözésidőzítő, öntözőkomputer, automatikus, időtakarékos öntözéshez. Ez a termék vízfúvó- és fecskendező, valamint öntözőrendszerek vezérlésére szolgál. Lehetővé teszi külterek előre programozott időben történő automatikus öntözését. A termék legfeljebb 6 automatikus öntözőprogramot képes tárolni. A terméket kizárólag kültéren szabad használni.

Garancia (fogyasztóknak): 3 év
Raktáron
12 490 Ft
Az öntözőkomputer öntözőrendszerek vezérlésére szolgál. Kizárólag kültéri, háztartási használatra szolgál, ipari célú felhasználásra nem alkalmas. Programozható a hét bármely napjára tetszőlegesen, vagy 2 / 3 naponta ismétlődő azonos programmal. Naponta 1-4 öntözési ciklus állítható be, a mellékelt esőérzékelővel pedig a készülék képes a közben hullott csapadék következtében (ellenőrizve a talaj nedvességét) spórolni a vízfelhasználáson!...
Raktáron
RRP: 19 990 Ft 
17 490 Ft
Az öntözőkomputer öntözőrendszerek vezérlésére szolgál. Kizárólag kültéri, háztartási használatra szolgál, ipari célú felhasználásra nem alkalmas. Programozható a hét bármely napjára tetszőlegesen, vagy 2 / 3 naponta ismétlődő azonos programmal. Naponta 1-4 öntözési ciklus állítható be. Dupla kimenetes, 2 locsolókörhöz!

Garancia (fogyasztóknak): 3 év
Raktáron
19 990 Ft

Digitális, okos kerti öntözésidőzítő, öntözőkomputer, automatikus, időtakarékos öntözéshez. Ez a termék vízfúvó- és fecskendező, valamint öntözőrendszerek vezérlésére szolgál. Lehetővé teszi külterek előre programozott időben történő automatikus öntözését. A termék legfeljebb 6 automatikus öntözőprogramot képes tárolni. A terméket kizárólag kültéren szabad használni.

- Lidl Smart Home - automatizált öntözőrendszer Bluetooth® technológián keresztül
- A vízkivétel manuálisan is lehetséges egy gomb megnyomásával
- Fagyérzékelés: - 5 °C alatti hőmérsékleten az öntözés nem történik meg
- Öntözési ritmus: naponta / hetente
- Napi öntözési program: 0 - 6
- Öntözési idő: 1 perctől 9 óráig 59 percig
- Szabványos 33,3 mm-es (G1") menethez - 26,5 mm-es (G¾") menetes adapterrel

Garancia (fogyasztóknak): 3 év

Raktáron
19 990 Ft