Szűrés

Ár
5 990 Ft - 69 990 Ft
Gyártó
Termék státusza

TOP termékek

Kérdésével forduljon bizalommal hozzánk e-mailben: info@multikisgep.hu, vagy az oldal jobb alsó sarkában található buborékra kattintva Chatbot Ügyfélszolgálatunkhoz!

Fűtéstechnika

-35%

Energiatakarékos PTC kerámia hősugárzó, ultrakompakt kivitelben, közvetlenül konnektorba. Gyors és gazdaságos fűtést tesz lehetővé, jól szigetelt zárt térben, közvetlenül az eszköz közelében. Ventilátoros kivitel, kerámia fűtőelemmel. Két kombinált fűtési és fúvási fokozatban 600W teljesítménnyel üzemeltethető. Csekély súlyának köszönhetően könnyen hordozható, akár utazáshoz is ideális.

A hősugárzó nem alkalmas komplett szoba fűtésére, csak a közvetlen közelében történő temperálásra!

Garancia (fogyasztóknak): 2 év

Raktáron
9 990 Ft 
6 490 Ft
Kezdete: 2024.05.08 A készlet erejéig!
-23%
A TOO Hot! QH-343 falra szerelhető kvarc hősugárzóval nem kell aggódnia lakása fűtésével kapcsolatban. Két fűtési fokozata között könnyen válthat zsinóros kapcsolójával, így beállítva a kívánt hőmérsékletet. A termék túlmelegedés elleni védelemmel van ellátva, így használata nem csak egyszerű, de biztonságos is. Fürdőszobába is használható, sőt kifejezetten oda ajánlott. Termosztát nincs, kikacsolásig a beállított hőfokon folyamatosan fűt, teljesen zajtalan, ventilátor nélküli, így a port sem...
Raktáron
10 990 Ft 
8 490 Ft
Kezdete: 2024.05.08 A készlet erejéig!

Az ORION OBH-QH18 falra szerelhető kvarc hősugárzóval nem kell aggódnia lakása fűtésével kapcsolatban. Két fűtési fokozata között könnyen válthat zsinóros kapcsolójával, így beállítva a kívánt hőmérsékletet. A termék túlmelegedés elleni védelemmel van ellátva, így használata nem csak egyszerű, de biztonságos is. Fürdőszobába is használható, sőt kifejezetten oda ajánlott. Termosztát nincs, kikacsolásig a beállított hőfokon folyamatosan fűt, teljesen zajtalan, ventilátor nélküli, így a port sem kavarja fel.

Garancia (fogyasztóknak): 2 év

Raktáron
RRP: 12 990 Ft 
10 490 Ft
-17%

Energiatakarékos ventilátoros hősugárzó, aerodinamikus készülékházzal. Gyors és gazdaságos fűtést tesz lehetővé, jól szigetelt zárt térben. Ventilátoros kivitel, kerámia fűtőelemmel. 3 fokozatban: ventilátor fűtés nélkül / 1100W fűtési / 2000W fűtési teljesítménnyel üzemeltethető, beépített fokozatmentes termosztáttal. Csekély súlyának (1.4 kg) köszönhetően könnyen hordozható, kompakt méretének hála bárhol elfér.

Ez a kerámia fűtőventilátor zárt terek fűtésére és szellőztetésére alkalmas. A fűtőventilátor nem alkalmas olyan helyiségekben való használatra, melyekben különleges körülmények uralkodnak, pl. korrozív vagy robbanásveszélyes légkör (por, gőz vagy gáz). A fűtőventilátort ne használja a szabadban. IP20 védettséggel ellátott termék.

Garancia (fogyasztóknak): 2 év

Raktáron
14 990 Ft 
12 490 Ft
Kezdete: 2024.05.08 A készlet erejéig!

Energiatakarékos PTC kerámia hősugárzó, nagy légárammal. Gyors és gazdaságos fűtést tesz lehetősé, jól szigetelt zárt térben. Ventilátoros kivitel, kerámia fűtőelemmel. Egy fokozatban 2200W teljesítménnyel üzemeltethető, beépített fokozatmentes termosztáttal. Csekély súlyának köszönhetően könnyen hordozható, ulrakompakt méretének hála bárhol elfér.

Ez a kerámia fűtőventilátor zárt terek fűtésére és szellőztetésére alkalmas. A fűtőventilátor nem alkalmas olyan helyiségekben való használatra, melyekben különleges körülmények uralkodnak, pl. korrozív vagy robbanásveszélyes légkör (por, gőz vagy gáz). A fűtőventilátort ne használja a szabadban.

Garancia (fogyasztóknak): 2 év

Raktáron
RRP: 15 990 Ft 
12 490 Ft
-17%
- Qilive Q.6113 Digital Bathroom Fan Heater - digitális ventilátoros hősugárzó beltérre, fürdőszobába is
- Kompakt külső, fehér ABS műanyag készülékház
- 3 működési mód: csak ventilátor / fűtés I. fokozat / fűtés II. fokozat
- 2 teljesítményfokozat: 1000W / 2000 W + hideg levegő funkció
- Digitális hőmérséklet szabályzás: 10 - 35 °C között
- Ajánlott terület: 20 m²
- ECO mód
- IP 21 védettség, mellyel fürdőszobában is használható

Garancia (fogyasztókn...
Raktáron
14 990 Ft 
12 490 Ft
Kezdete: 2024.05.08 A készlet erejéig!
-17%

Fürdőszobába, szobába ajánlott kvarcszálas, falra szerelhetű fűtőtest. Előnye, hogy telejsen hangtalan, mégis a modern kvarc fűtőelemeknek köszönhetően gyorsan és hatátosan fűt. Nincs benne ventilátor, így nem kavar fel port, olyan háztartásokba is bátran szerelhető, ahol kisgyermek van.

Alkalmas a hűvös estéken pl. fürdőszobák gyors felfűtésére, hogy a gyermek fürdetés közbe ne fázzon meg. Rozsdamentes fém házba szerelet termék. a falra szereléshez szükséges anyagokkal, húzókapcsolóval, mellyel a fokozatai lentről is könnyedén kapcsolhatóak. Gazdaságos, 3 fokozatú fűtés (400W /  800W / 1200W )

Garancia (fogyasztóknak): 2 év

Raktáron
14 990 Ft 
12 490 Ft
Kezdete: 2024.05.08 A készlet erejéig!