Reklamáció kezelés információk

Panasza van? Segítünk!

Amennyiben a megvásárolt termékkel problémája adódott, esetleg nem kapta meg a csomagot, vagy sérülten érkezett a küldemény, kérjük, a hatékony és mielőbbi megoldáshoz e-mailben vegye fel felünk a kapcsolatot (e-mail címünk: info@multikisgep.hu). Az e-mailben tüntesse fel rendelési számát, fogalmazza meg röviden panaszát, és az érvényesíteni kívánt igényét. Minden írásos megkeresésre 1-3 munkanapon belül írásosan válaszolunk.

Törekszünk a problémák gyors és hatékony megoldására, minden esetben szem előtt tartva az Ön érdekeit.

Kérjük, hogy panaszát csak egyszer jelentse be! Köszönjük.

TOP termékek

Kérdésével forduljon bizalommal hozzánk e-mailben: info@multikisgep.hu, vagy az oldal jobb alsó sarkában található buborékra kattintva Chatbot Ügyfélszolgálatunkhoz!

Kiemelt ajánlataink

A   megjelölésű termékeinket (kínálatunk 99%-a) saját készletről, azonnal tudjuk szállítani, 1-2 munkanapos átfutással MPL-el, vagy 2-3 munkanapos átfutással FOXPOST autotába.
Válogasson bátran kínálatunkból, sikeresen véglegesített rendelését akár már másnap átveheti otthonában!*

Minden erőnkkel azon dolgozunk az év 365 napján, hogy Önt gyorsan, és pontosan kiszolgáljuk, kellemes online vásárlási élményt nyújtva, könnyen kezelhető webshopból, jó minőségű termékekkel. Köszönjük megtisztelő bizalmát, visszavárjuk!

*munkanapokon, kizárólag MPL szállítás esetén